loader image

Bread Factory

Τα BREAD FACTORY αναπτύσσονται και συστήνουν την Angolo di Gelato

Bread Factory: Δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή.. «Angolo di Gelato»

Συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία τα Bread Factory με την προσθήκη νέων concepts, διεύρυνση των κωδικών αλλά και ενδυνάμωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων προσθέτοντας μία ακόμη γευστική γωνιά την Angolo di Gelato (Γωνιά του Παγωτού) συμπληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο concept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και Επαρχία.

Τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μία νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

Το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους . 

Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 11 ιδιαίτερες γεύσεις και πέντε (5 ) γεύσεις σορμπέ.

Η 24ωρη ωρίμανση του παγωτού στα Bread Factory, προσδίδει πλούσιο άρωμα, μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση, ενώ ταυτόχρονα έχει μειωμένα ζάχαρα και λιπαρά.

Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά από φρέσκο Ελληνικό γάλα, και η συντήρησή τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.

Σε κάθε κατάστημα Bread Factory πλέον λειτουργεί σε ειδικό χώρο μία L’ Angolo del Gelato για την πώληση των νέων γευστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν τις γεύσεις: Ιταλική κρέμα, Σοκολάτα Γάλακτος, Banoffe, Cheesecake, Bueno, Lila Pause, Cookies, Καϊμάκι,Βύσσινο, Φυστίκι, Παρφέ Κρέμα, Τσιχλόφουσκα αλλά και Σορμπέ Φράουλα, Μάνγκο και Bitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
  • GR
  • EN
  • GR
  • EN