loader image

Bread Factory

Τα BREAD FACTORY δυναμικά δίπλα στην κοινωνία

Bread Factory: Στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας και την Κιβωτό του Κόσμου – Παραδόθηκαν οι στολές νοσηλευτών στο «Σωτηρία»

Δίπλα στους συμπολίτες μας τόσο σε τοπικό όσο και συλλογικό επίπεδο συνεχίζουν να βρίσκονται τα Bread Factory στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνίας.
Τα Bread Factory ενόψει των ημερών του Πάσχα, βρέθηκαν για άλλη μία φορά κοντά στην τοπική Κοινωνία της Λάρισας, μέσω δωρεάς εορταστικών εδεσμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Τα προϊόντα παρέδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος της Λάρισας κα. Αλεξανδροπούλου Μαρία η οποία δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσφοράς «όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη» τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Αντίστοιχα τα Bread Factory, έχοντας ως κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, προσέφερε προϊόντα της στην Κιβωτό του Κόσμου, για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών που διαβιώνουν στα εννέα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας.


Επίσης τα BREAD FACTORY ολοκλήρωσαν την διαδικασία παράδοσης στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία» χιλίων (στολών) ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία παράδοσης από μίας (1) κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Λάρισας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.
Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της
κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.


Τα Bread Factory έχοντας πλήρη αίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά. Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στηρίζοντας με συνέπεια τους συμπολίτες μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
  • GR
  • EN
  • GR
  • EN