Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή: Κοπή Πίτας στο Bread Factory

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή, το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν στο Bread Factory για να κόψουν την βασιλόπιτα, αλλά και να απολαύσουν το δείπνο τους, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών πιάτων και φρέσκων γλυκών.

Ανάμεσά τους, φυσικά ήταν και ο Αλέξανδρος Ρήγας, σκηνοθέτης και συνδημιουργός του έργου, ο οποίος, μάλιστα, κέρδισε το φλουρί!

Στη συνέχεια, οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με τους εργαζόμενους του Bread Factory και αποκάλυψαν για ποιο προϊόν του καταστήματος «θα πέθαιναν».

Συντονιστείτε αυτές τις ημέρες στα social media των Bread Factory για να ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό!

Η παράσταση Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών, καθώς φέτος κλείνει 11 σεζόν στο θέατρο Ριάλτο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Γιαννόπουλος, Παντελής Καναράκης, Παρθένα Χοροζίδου, Σοφία Παυλίδου, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Κρητικός, Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Μάρκος Μπούγιας και Θανάσης Τομπούλης.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά εδώ: